Babor Gelaatsverzorging

Voel u op en top verzorgd bij Belissa Beauty Institute

Elke huid is uniek.

De kunst van nauwkeurige huidverzorging is essentieel voor het behalen van de beste resultaten. Wilt u meer weten over de verzorging van uw huid? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek, inclusief een gedetailleerde huidanalyse met de geavanceerde Derma Visualizer camera.

Ons Behandelingsaanbod

Wij bieden een breed scala aan huidverzorgende behandelingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften:

Apparatieve behandelingen:

 

Skinfusor behandeling

Vier fusie-technologieën voor maximale huidverzorging: reinigen, verfijnen, hydrateren, impulsmassage. De huid is onmiddellijk stralend en mooi zonder regeneratietijd na de hoogwaardige BABOR behandeling. Geschikt voor gezicht, hals en decolleté.

Professionele behandelingen voor maximale, zichtbare resultaten met deskundige know-how en moderne technologie. Onze nieuwe hoogwaardige behandeling voor elke veeleisende huid in vier stappen:

  1. CleanFusion: Diepgaande reiniging van onzuiverheden en poriën.
  2. PolishFusion: Verfijnt de huid en verwijdert dode huidcellen.
  3. HydroFusion: Intensieve hydratatie en actieve bestanddelen.
  4. ImpulseFusion: Dynamische impulsmassage voor betere bloedcirculatie en voedingsstofvoorziening.

Prijs: €190

Bestrijd Mimische Rimpels met de SkinFirmor RF

Wat is het?
De BABOR TECH SkinFirmor RF behandelt professioneel rimpels rond de ogen, mond en voorhoofd, geschikt voor alle huidtypen.

Hoe werkt het?
Deze technologie gebruikt monopolaire radiofrequentie van 4 MHz om celvernieuwing en collageensynthese te stimuleren, resulterend in een gladdere en stevigere huid.

Voordelen:

  • Vermindert lijntjes en rimpels
  • Verstevigt weefsel
  • Vermindert oogwallen en donkere kringen
  • Revitaliseert vermoeide ogen

 

Behandelingskuur:
Voor maximale resultaten: 6 behandelingen binnen 3 weken, met thuisverzorging.

Prijzen:

  • Uitgebreide behandeling: €170 (eerste behandeling in kuur)
  • Daarna kuurbehandeling: €81 per sessie

 

 

Manuele verzorgingen:

Gelaatsverzorging ‘à la Carte’

Het kiezen van de juiste gelaatsverzorging kan een uitdaging zijn, daarom hebben we onze ‘Gelaatsverzorging à la Carte’ ontwikkeld. Tijdens uw afspraak nemen we uitgebreid de tijd om uw huid te analyseren en uw specifieke behoeften te bespreken. Samen bepalen we welke behandeling het beste bij u past, of u nu behoefte heeft aan hydratatie, verjonging, kalmering of een combinatie van deze elementen.

Prijs: €95,00

 

Skin Focus treatment

Tijdens deze behandeling van 60 minuten staat MEDICAL BEAUTY centraal, met een focus op klassieke gelaatsverzorging. Deze behandeling is ontworpen om specifieke huidproblemen doelgericht aan te pakken, met snelle en effectieve resultaten.

Of u nu worstelt met acne, roodheid, dehydratatie, rimpels of extreme gevoeligheid, onze Skin Focus Experience is volledig aangepast aan uw individuele huidbehoeften. We zullen uw huid grondig analyseren en een behandeling op maat samenstellen om uw specifieke zorgen aan te pakken.

Prijs: €129,00

 

Beauté deluxe

Laat je verwennen met onze luxueuze gelaatsverzorging, ontworpen om tekenen van veroudering tegen te gaan en je huid onmiddellijk een opgevuld en stralend effect te geven. Deze behandeling combineert anti-aging en opvullende technieken voor een gladmakend effect dat direct zichtbaar is.

Geniet van een ontspannende ervaring terwijl je huid intens gehydrateerd en verstrakt wordt. Onze “Beauté Deluxe” gelaatsverzorging omvat een masker en een ontspannende massage van het gelaat, decolleté en armen, waardoor je niet alleen een jeugdige uitstraling krijgt, maar ook volledig tot rust komt.

Ervaar de ultieme verjonging en ontspanning met onze “Beauté Deluxe” behandeling.

Prijs: €149