Babor Gelaatsverzorging

Voel u op en top verzorgd bij Belissa Beauty Institute

Babor gelaatsverzorging

Elke huid is verschillend.

De kunst van nauwkeurige huidverzorging is belangrijk om goede resultaten te boeken. Wil ja graag meer weten over het verzorgen van uw huid? Dan kan dit in een persoonlijk adviesgesprek samen met een huidanalyse aan de hand van de camera Derma Visualizer.

In ons gamma hebben we verschillende huidverzorgende behandelingen.

Diverse anti-age gelaatsverzorgingen en de Doctor Babor medische gelaatsverzorgingen.

NIEUW

Hydraface-gelaatsverzorging met de Skinfusor

Vier fusie-technologieën voor maximale schoonheid van de huid: reinigen, verfijnen, hydrateren, impulsmassage. De clou: de huid is onmiddellijk stralend en mooi en heeft geen regeneratietijd nodig na de hoogwaardige BABOR behandeling! Voor gezicht, hals en decolleté.

 

EXPERT EXPERIENCE
Dit bestaat alleen bij de huidexpert. Deze exclusieve professionele behandelingen zorgen voor maximale, zichtbare resultaten dankzij deskundige know-how en de modernste beautytechnologie.
Onze nieuwe hoogwaardige behandeling voor elke veeleisende huid in vier stappen:
1 – CleanFusion: Diepgaande reiniging
Verwijdert onzuiverheden van het huidoppervlak en lost diepgewortelde onzuiverheden en afzettingen uit de poriën intensief op.
2 – PolishFusion: Huidverfijning & verheldering
Verwijdert gelijkmatig dode hoorncellen en lost onzuiverheden en talgafzettingen op.
3 – HydroFusion: Krachtige werkstofverzorging
De huid wordt intensief gehydrateerd en krachtig voorzien van actieve bestanddelen.
4 – ImpulseFusion: Dynamische impulsmassage
Geïnspireerd door de fysiotherapie wordt de bloedcirculatie van de huid ondersteund als basis voor een optimale zuurstof- en voedingsstoffenvoorziening. Met twee gecoördineerde massagevarianten werkt het pulserende vacuüm op de huid als een Power Workout.

€195

 

Anti-mimialwrinkles met de Skinfirmor 

1. Waar is de SkinFirmor RF geschikt voor? De BABOR TECH SkinFirmor RF is geschikt voor de professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd.
2. Hoe gaat de technologie van de SkinFirmor RF in zijn werk? De SkinFirmor RF werkt met een monopolaire radiofrequentie van 4 MHz en is daarom optimaal geschikt voor lokale toepassingen op het gezicht.
Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese.

3. Toepassingsmogelijkheden
De behandeling met de SkinFirmor RF in het gebied rond ogen, mond en voorhoofd is geschikt voor alle huidtypen, met name voor de volgende doeleinden: -Optische reductie van lijntjes en rimpels; -Ondersteuning van weefselstevigheid; -Optische reductie van oogwallen en donkere oogranden; -Ontspanning en revitalisatie van overbelaste, vermoeide ogen door stress, computerwerk, oververmoeidheid,, airconditioning, koude tocht, intensieve mimiek.
4. Behandelingskuur met de SkinFirmor RF
Voor maximale behandelingsresultaten raden wij u aan om binnen 3 weken 6 behandelingen te ondergaan, vergezeld van consistente verzorging thuis.

€170

 

 

ReVersive Anti-Aging Treatment

Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

€150

Welcome Treatment
U bent voor de eerste keer bij onze? Ervaar onze Welcome Treatment bestaande uit een huidanalyse en een performance-behandeling die individueel op u is afgestemd.

€99

Basic experience
Op maat gesneden voor de individuele behoeften van uw huid. Streelzachte texturen en werkzame ingrediënten brengen uw huid in balans.
€85 60min

Essential Experience
Op maat gesneden voor de individuele behoeften van uw huid. Streelzachte texturen en werkzame ingrediënten brengen uw huid in balans.
Met extra ampullen en doorbloedingsmasker.
€95 75min

NEURO SENSITIVE gelaatsverzorging 
Gevoelige huid
Voor de extreem droge en zeer gevoelige huid. Ook voor de verzorging van neurodermitis in symptoomvrije tijden. Bevordering van de afschilfering van overmatig aanwezige hoorncellen.
€95 60min

PURITY gelaatsverzorging 
Acné huid
Effectieve behandeling bij acute onzuiverheden. Intensieve behandeling voor de duurzame reductie van onzuiverheden en ter zuivering, kalmering en verfijning van de teint.
€110 75min